Profile picture for user Geerte Vijverberg

Geerte Vijverberg

  • Van: Praktijk Mees
  • Registerpsycholoog NIP/Kind en jeugd / Cognitief gedragstherapeut VGCT / EMDR therapeut VEN
  • g.vijverberg@praktijkmees.nl

Ik hou ervan als het lekker duidelijk is. Simpel als het kan, zodat je denkt: dat klinkt logisch! Daarom ben ik ook cognitief gedragstherapeut. Ik vind het leuk met ouders en kinderen te zoeken naar oplossingen die voor hen werken en helpen meer grip te krijgen op problemen. En daarbij werk ik graag kortdurend en transparant, zodat iedereen weet wat we aan het doen zijn en waarom. Voor bijMees hoop ik ingewikkelde onderwerpen te versimpelen en het gedragstherapeutisch proces inzichtelijker te maken.

Eind 2017 ben ik moeder geworden van een dochtertje dus een goed excuus om mijn oude hobby uit te oefenen; speelgoedwinkels afgaan voor origineel spelmateriaal. Ook luister ik bijna altijd muziek, sport ik graag, kijk ik teveel Netflix, ga ik te weinig naar concerten en werk ik graag in de tuin, als de zon schijnt.

Ik werk bij Praktijk Mees, dat ik samen met Annemarie Wilschut en Erik van der Zijden heb opgezet. We begonnen met 1 cliënt per week, na ruim zes jaar zijn dat er iets meer en werken we met een team van meerdere psychologen en orthopedagogen. Naast de cliënten die we zien, geef ik graag onderwijs aan psychologen en orthopedagogen in opleiding. Ik ben cognitief gedragstherapeut VGCT, Registerpsycholoog NIP/Kinder en Jeugd en EMDR therapeut VEN.

    Geschreven artikelen