Diane van Berkel

Met een passie voor communicatie, media en jeugdzorg zit ik helemaal op mijn plek bij MEES! Ik ben een van de communitymanagers van dit platform en geloof echt in de kracht van samen. Alleen met elkaar maken we de zorg voor kinderen beter! Ik word blij van contentcreatie en een goede kop koffie in de ochtend. Wil je een training, product of vacature op de site zetten? Of heb je een vraag over social of onze online update? Stuur mij gerust een mailtje.

Rieneke Chrispijn

Als communitymanager van bij MEES kan ik mijn liefde voor de (jeugd)hulpverlening, communicatie en grafisch ontwerp goed met elkaar combineren. Aangezien ik hier bekend sta als taalnerd (muggenzifter en pietlut) ben ik verantwoordelijk voor de eindredactie van de blogs. Wil je auteur worden of heb je al een blog geschreven en heb je daar een vraag over, stuur mij dan een e-mail. Je kunt me ook benaderen voor pers en promotie.

Eva van der Geest

Hey, ik ben Eva en ik ben 27 jaar oud. Ik heb een positieve houding, ben enthousiast en nieuwsgierig. Deze eigenschappen hoop ik nu, naast mijn werk als gedragswetenschapper, ook te kunnen gebruiken als redacteur bij bij MEES. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega Miriam, jullie op de hoogte te houden over nieuwe ontwikkelingen en weetjes uit de zorg in het Noorden van Nederland. Ik hoop dat jullie plezier en inspiratie uit de blogs halen!

Miriam Tolsma

Hoi! Mijn naam is Miriam en ik ben naast redacteur bij bij MEES werkzaam als gedragswetenschapper in de provincies Groningen en Friesland. Op het gebied van de jeugdzorg gebeurt er van alles in het noorden en hoe leuk is het dat ik daar, samen met mijn collega Eva, over mag bloggen! Schrijven is altijd al een grote hobby van mij geweest en deze hobby combineren met mijn passie voor de jeugdhulpverlening maakt me helemaal blij. Dansen en koffiedrinken trouwens ook!