Diane van Berkel

Met een passie voor communicatie, media en jeugdzorg zit ik helemaal op mijn plek bij MEES! Ik ben een van de communitymanagers van dit platform en geloof echt in de kracht van samen. Alleen met elkaar maken we de zorg voor kinderen beter! Ik word blij van contentcreatie en een goede kop koffie in de ochtend. Wil je een training, product of vacature op de site zetten? Of heb je een vraag over social of onze online update? Stuur mij gerust een mailtje.

Rieneke Chrispijn

Als communitymanager van bij MEES kan ik mijn liefde voor de (jeugd)hulpverlening, communicatie en grafisch ontwerp goed met elkaar combineren. Aangezien ik hier bekend sta als taalnerd (muggenzifter en pietlut) ben ik verantwoordelijk voor de eindredactie van de blogs. Wil je auteur worden of heb je al een blog geschreven en heb je daar een vraag over, stuur mij dan een e-mail. Je kunt me ook benaderen voor pers en promotie.

Pien de Groot

Na mijn commerciële carrière in marketing en communicatie is het een cadeautje dat ik nu achter de schermen een beetje verschil kan maken voor kinderen. Ik ben trots dat ik onderdeel uitmaak van bij MEES. Een non-profit platform dat zich breed inzet voor zorg voor de jeugd. Laten we onze krachten bundelen en ons samen sterk maken voor deze kanjers. Bouw mee aan onze community op je eigen manier, deel je mening, je visie, je tip voor een spel of boek of heel ander idee. Jouw kennis is goud waard!

Evi Kampers

Met een Bachelordiploma Pedagogische Wetenschappen en een passie voor schrijven en journalistiek zit ik bij MEES volledig op mijn plek. Als webredacteur buig ik mij over nieuws binnen de jeugdzorg, interessante uitjes en evenementen en schrijf ik zo nu en dan een blog. Heb je tips voor interessante evenementen of actuele onderwerpen die naar jouw mening aandacht verdienen? Stuur dan vooral een mail!