Diane van Berkel

Met een passie voor communicatie, media en jeugdzorg zit ik helemaal op mijn plek bij MEES! Ik ben een van de communitymanagers van dit platform en geloof echt in de kracht van samen. Alleen met elkaar maken we de zorg voor kinderen beter! Ik word blij van contentcreatie en een goede kop koffie in de ochtend. Wil je een training, product of vacature op de site zetten? Of heb je een vraag over social of onze online update? Stuur mij gerust een mailtje.

Rieneke Chrispijn

Als communitymanager van bij MEES kan ik mijn liefde voor de (jeugd)hulpverlening, communicatie en grafisch ontwerp goed met elkaar combineren. Aangezien ik hier bekend sta als taalnerd (muggenzifter en pietlut) ben ik verantwoordelijk voor de eindredactie van de blogs. Wil je auteur worden of heb je al een blog geschreven en heb je daar een vraag over, stuur mij dan een e-mail. Je kunt me ook benaderen voor pers en promotie.

Louisa Belguebli

Mijn naam is Louisa (23) en sinds augustus ben ik zowel stagiaire Marketing en Communicatie als blogger bij Mees. Ik vind het erg leuk dat ik hier mijn passies voor jeugdpsychologie en schrijven kan combineren. Naast mijn stage ben ik deze maand begonnen te werken als docente Frans op het Rijnlands Lyceum Oegstgeest (waar ik veel schrijfinspiratie opdoe!) en studeer ik in Leiden.

Cookies: Deze website maakt gebruik van cookies: Accepteren Weigeren