Briljante mislukking

Positief geluid

Bij de ontwikkeling van bij MEES hadden wij een sterke behoefte aan een positief geluid. Aan een plek waar hulpverleners inspiratie kunnen delen en vinden. Het zou een co-created platform worden met ruimte voor blogs, events, producten, vacatures en trainingen. Tijdens de totstandkoming kregen wij hulp van zorgprofessionals zodat we onze wensen en ideeën gelijk konden toetsen. Rond augustus 2018 zijn wij online gegaan en begin november 2018 was de grote introductie. Supertrots waren wij op het eindresultaat. Redelijk snel werd helaas duidelijk dat het aantal auteurs niet groeide. Waar bleven alle inspirerende verhalen? Ook de hoeveelheid vacatures en trainingen bleef achter. Aan de andere kant: de blogs werden goed gelezen en over het bereik hadden we ook niks te klagen.

Briljante mislukking

En nu eindigt hier het avontuur. Met veel pijn in ons hart. Wij waren lange tijd de verspreiders van het positieve geluid in de jeugdzorg. Uren hebben we gebrainstormd en samen met een handvol schrijvers gave blogs bedacht. Stoppen vinden we het vervelendst voor hen die hetzelfde voelen als wij zodra je een mooi verhaal publiceert: de kracht van het inspireren van anderen door kennisdeling. Om te voorkomen dat bij MEES wordt zoals zoveel zaken in de jeugdhulp gaan wij stoppen met een knal. Dus niet jarenlang aanmodderen, maar gewoon besluiten dat het scherm op zwart gaat. Dat zullen wij voor de feestdagen doen. Wij gaan weer ondergronds met elkaar. Werken aan nieuwe plannen. We omarmen de tijd van bij MEES en leren van de ervaringen, zodat het geen mislukking is maar een ‘briljante mislukking’. Rest ons niks meer dan alle volgers, schrijvers, partners en gebruikers te bedanken. Het was kort, maar prachtig! Wij wensen iedereen alle inspiratie en positiviteit toe.

Fijne feestdagen! 🎅

name authore here

Redactie bij MEES

De redactie van bij MEES schrijft wekelijks nieuwsartikelen die voor jou als jeugdhulpprofessional van toegevoegde waarde zijn. Heb je tips? Dan zien wij deze natuurlijk graag verschijnen! Mail ons op kom@bijmees.nl.

    93 artikelen

    Reacties (0)

    name authore here
    `

    E-mailadressen worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over het gebruik van jouw gegevens.