Wat vind je bij MEES?

Naast inspirerende blogs van auteurs met schrijversambitie en/of een mooie visie op de jeugdhulp vind je op deze website leuke banen, boeiende (SKJ-geregistreerde) trainingen, events, kijktips en handige producten die je direct kunt bestellen. Echt alles-in-één dus. Uiteraard zijn we ook actief op FacebookLinkedIn en YouTube en is het mogelijk om je onderaan deze pagina te abonneren op de digitale nieuwsbrief met daarin de beste content van het platform.

Sluit je aan bij de community

Wij bieden authentieke, verrassende content die voorziet in de behoefte van zowel de starter als de meer ervaren professional. Wil jij (kosteloos) een blog, training en/of vacature publiceren? Registreer je dan snel en sluit je aan bij dit unieke online netwerk. Dat kan ook een e-mail te sturen naar kom@bijmees.nl

name authore here

Redactie bij MEES

De redactie van bij MEES schrijft wekelijks nieuwsartikelen die voor jou als jeugdhulpprofessional van toegevoegde waarde zijn. Heb je tips? Dan zien wij deze natuurlijk graag verschijnen! Mail ons op kom@bijmees.nl.

    70 artikelen

    Reacties (0)

    name authore here
    `

    E-mailadressen worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over het gebruik van jouw gegevens.