Samen toekomst maken

Dezelfde uitdagingen

Organisaties in de diverse sectoren van het jeugddomein hebben dezelfde uitdagingen op het gebied van (digitale) innovaties. Hoe kunnen deze organisaties van elkaar leren? En hoe neem je elkaar mee in ontwikkelingen die voor het hele jeugddomein interessant zijn? Het evenement geeft de mogelijkheid om dieper op deze vragen in de gaan en te leren van elkaar en andere experts. Diverse sprekers geven workshops en masterclasses over praktische, bestuurlijke en ethische vraagstukken over (digitale) innovatie in het jeugddomein. Daarnaast maak je als deelnemer kennis met bestaande innovaties op de ‘Playground’, deel je ervaringen en help je elkaar op weg om ‘anders’ vernieuwen in het jeugddomein een boost te geven.

Voor wie?

Het congres is bedoeld voor professionals, (IT)-managers en bestuurders uit het jeugddomein. De organisatie is in handen van de Associatie voor Jeugd, samen met haar partners. De betrokken organisaties zijn Garage 2020, Platform 51, GGD GHOR, NCJ, Actiz en iHub. Samen hebben zij het programma voor deze dag samengesteld.

Mis het niet!

Vanaf vandaag kun je je inschrijven voor het event via de website. Deelname kost € 100,- per persoon. Laat je alvast inspireren door onderstaand filmpje. Tot de 16e!

Samen toekomst maken
name authore here

Evelyn Visschedijk

Ik ben werkzaam bij Spirit jeugdhulp en Garage2020 ls community coach en digitale strandjutter en bridgingmember.

  1 artikel

  Reacties (0)

  name authore here
  `

  E-mailadressen worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over het gebruik van jouw gegevens.

  Cookies: Deze website maakt gebruik van cookies: Accepteren Weigeren