Samenwerking sportverenigingen

In Nederland is er een groot tekort aan pleegouders. Met de actie ‘Doneer je sporthek’ werkt Pleegzorg Nederland samen met sportverenigingen voor de werving van nieuwe pleegouders. Door hun sporthek beschikbaar te stellen, kunnen sportclubs op een simpele manier een bijdrage leveren aan de campagne.

Week van de Pleegzorg 2018

Aftrap

Aangezien 16% van de pleegouders tegelijkertijd ook pleeggrootouders zijn, staat deze groep tijdens de aftrap van de actieweek in de belangstelling. De voetbalspelers Sjaak Swart, Simon Tahamata, John Bosman en Dick Schoenaker, zullen een wedstrijd spelen tegen een team van pleeggrootouders en pleegkleinkinderen.

Meer informatie

Op de website van Pleegzorg Nederland vind je een overzicht van alle activiteiten die worden georganiseerd in de Week van de Pleegzorg.


Bron: www.pleegzorg.nl 
 

name authore here

Redactie bij MEES

De redactie van bij MEES schrijft wekelijks nieuwsartikelen die voor jou als jeugdhulpprofessional van toegevoegde waarde zijn. Heb je tips? Dan zien wij deze natuurlijk graag verschijnen! Mail ons op kom@bijmees.nl.

    70 artikelen

    Reacties (0)

    name authore here
    `

    E-mailadressen worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over het gebruik van jouw gegevens.