Wat ga je doen?

Voor een vestiging van Maltha insCool in regio Utrecht zijn wij op zoek naar een zelfstandige studiebegeleider/studiecoach op een middelbare school. In deze functie ben je van (kerntijd) 13:30-18:30 uur het aanspreekpunt van een vaste groep leerlingen en hun ouders. Je leert je eigen leerlingen studievaardigheden aan en controleert/corrigeert studieplanningen. Je hanteert daarbij het door Instituut Maltha ontwikkelde beleid. Deze baan vervul je samen met een collega en vanaf twee dagen in de week. Je kunt uiteraard ook vijf dagen aan de slag. Dit is flexibel.

Naast de dagelijkse studiebegeleiding van onze leerlingen ben je verantwoordelijk voor het leiden, laten groeien en aansturen van de vestiging en je team. Tevens heb je contact met docenten, school en houd je (intake)gesprekken met ouders.

Onze ideale collega...

Heeft een afgeronde hbo- of wo-opleiding. Het bovenstaande lijkt jou een uitdaging waarin je je passie helemaal kwijt kunt.

Wij bieden jou:

  • Een interne opleiding tot zelfstandige studiecoach plus een intensieve inwerkperiode.
  • Leuke teamuitjes en vrijdagmiddagborrels.
  • Veel mogelijkheden om praktijkervaring op te doen met een brede doelgroep: dé ideale omgeving dus om aan je CV te werken.
  • Naast vaste uren is uitbreiding van uren en zijn combinaties van verschillende functies binnen de Maltha-groep mogelijk.
  • Diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.
  • Een marktconform salaris. Een auto van de zaak of reiskostenvergoeding is bespreekbaar.
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan vakgerelateerde workshops en opleidingen.
  • Voortdurend nieuw materiaal dat wij zelf ontwikkelen en direct toepasbaar is in de praktijk.

Solliciteer snel!

Het is een uitdagende baan die je vanaf twee dagen in de week kunt vervullen en waarin je werkt met leuke jongeren van verschillende leeftijden. Vul het sollicitatieformulier in en upload je CV. Veel succes en hopelijk tot snel bij Maltha studiecoaching!

Over ons

Maltha studiecoaching bestaat al ruim 35 jaar en is informeel, praktisch en no-nonsense. We werken met een jong, energiek en enthousiast team. Neem voor meer informatie over onze organisatie snel een kijkje op www.malthastudiecoaching.nl.

Contactpersoon

Solliciteren
Cookies: Deze website maakt gebruik van cookies: Accepteren Weigeren