Achtergrond & Werkwijze

Op basis van de methode De Geit en zijn vriendjes, waarin kinderen, adolescenten en volwassenen zichzelf en omgeving karakteriseren met dierenplaatjes, is deze manier van intervisie ontstaan. Samen met je collega’s gaan jullie opzoek naar de dieren die schuilgaan achter de inbreng. Een gedegen stappenplan geeft duidelijk richting aan het gesprek en is zo opgezet dat zowel de inbrenger als zijn/haar collega’s kunnen profiteren van dit intervisie moment. 

Voor wie?

Voor iedereen die intervisie volgt en wel eens een andere manier dan de incident, Balint of andere gangbare manieren van intervisie wil proberen. De training in deze intervisie is zonder verdere voorkennis van de achterliggende methodiek te volgen en geschikt voor teams van 8-20 man. (De kaarten van De Geit en zijn vriendjes worden hier dan ook niet expliciet ingezet/gebruikt)

Meer informatie

Tijdens deze ervaringsgerichte en zeer interactieve teamtraining van 3 uur ontdek je hoe je de dieren op een methodische en oplossingsgerichte wijze inzet tijdens intervisie. Kijk op de website van EFT Weekend voor meer informatie.

Reacties van deelnemers

'De meest interactieve workshop ooit gevolgd, een mooie methode! - 'Ik heb ervan genoten' - 'Leuk en goed om veel te doen en ook veel te ervaren' - 'Heel leerzaam' - 'Het was indrukwekkend, creatief en effectief' - 'Het heeft mij enorm geïnspireerd' - 'De opbouw in de tijd van basis, naar bijzonder en helpend is erg inspirerend.

  • Organisator:  Peter Janssen
  • Datum: Op aanvraag
  • Locatie: Nader te bepalen
  • Kosten: € 525,00 (Teamprijs, ex B.T.W. en reiskosten)

Contactpersoon